Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

torsdag 22 juni 2023

Messömmer imöra

 Halloj, mina godingar, klumpfoten här! Eller förresten, Klumpen har fått lite ledigt så här inför storhelg så nu är brutna foten helt fri att vifta på tårna hela kvällen. Fast det betyder att armarna är upptagna av gåpinnarna...jaja, man kan inte alltid få allt...men jag är dock en lydig människa och har hörsammat ortopedkirurgens råd att röra på foten tills smärtan säger ifrån. Hade han känt mig, den envisaste Lindebergaren ever, så hade han nog varit mer sträng i sitt råd...men jag kämpar på med att INTE skita i att det gör ont, INTE köra på som en gammal traktor från 1958 som pigg som satan startar på nolltid men lägger av efter 20 minuter. Det går hyfsat men kan absolut uppgraderas. 

Började jobba i måndags efter två veckors sjukskrivning(vet inte om jag nånsin varit sjukskriven så länge?)och jäspalt så härligt att vara på plats och träffa mina fina kollegor igen! Behövde också ta igen två veckors frånvaro. Men måndagsnattens sömn var inte 8 timmar då klumpen bultade vid minsta stöt. Kanske hade jag behövt hålla igen på hoppandet?

Vadå överrörlig...har inte alla foten liggandes
bredvid datorn?

Men jäspalt, jag har ju glömt att berätta! Jag kunde efter många om och men vara med en stund på vår sommarfest som vår fina rektor inbjudit till! Det kunde inte ha skett en bättre kväll, solen sken, kvällen var ljum och valet av restaurang var perfekt! God mat och dryck och de finaste människorna jag känner på ett och samma ställe! Kunde bara delta under 2 timmar men det var två fantastiskt kul timmar! 

Några bilder:

Jessica 

Annica och Camilla



Jessica och Mariette

Åhhh, dessa två finingar! Mina guldvikarier Johan och Naemi💖💖!



Och långt därborta sitter ju våra
två Marior, skolans stöttepelare och
Linda som axlar idrott och matte.


Pernilla, kvällens kortaste kjol!

Mariette, i bakgrunden Annika och Lisa

I motljus; Anders och Charlotte

Jessica och Mariette

Alla finisar kom ju inte med på mina bilder men de fanns där runt omkring allihop. 

I morgon är det midsommarafton...om nån nu har missat det😁 I unga år var det ett fasligt ståhej över hur man skulle fira denna helg på absolut bästa sätt. Så skönt att ha kommit över den åldern...för mig och Göbben är nu fokuset på minsta möjliga ståhej, god mat, typ samma som jul och påskmaten plus dill och persilja...och nåt gott att dricka, sen sitta och glo ut i nejden i sommarnatten. DET är sommar på riktigt!

Vad ni än gör, hur ni än gör på midsommar och var ni än är,  ha en fantastiskt härlig messömmer!

Kraaaam!

Klumpfoten



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar