Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

fredag 26 oktober 2012

Svoooosch!!! Åsså var det fredag!!


Tänk att ett träningspass kan göra en så GLAD!
Fredagsspinning med Petra.....Hela kroppen ler! Bra musik från 80-90 talet. Och människan kan dessutom en massa kuriosa om grupper och låtar! I love it!!! Bara det inte spelas "Gyllene tider"...:) Och idag blev jag extraglad då jag såg en träningskompis jag inte sett på jättelänge, äntra en cykel! Hon är en sån där person som man bara GILLAR, helt enkelt!
Vi hann prata lite i omklädningsrummet, och jag blev så imponerad av henne! Hon har gått ner i vikt, börjat springa OCH dessutom börjat att cykla racer. Och så vann hon det första loppet hon deltog i! Känns gött i hela kroppen att få ha träffat henne.
Och nu så skall det fixas lite riktig mat i Villa del Abborrvägen! Jajamensan. Här vankas älgfilé till maken och till mig själv blir det aubergine. Skall överraska min MYCKET konservative make med en halsbrytande kryddning....


Nu har helgkänslan infunnit sig och det är dags för brasa. Gubben brassar i kaminen och makan vid spisen. Katterna intar snart sin plats i värmen och vi tvåbentingar skall mysa.

2 kommentarer:

  1. Tänk att vara så priveligerad att ha sådana kunder som er! Inte undra på att man älskar sitt jobb! Vad duktig du är att skriva Anja!
    Trevlig lördag på er! Ha så mysigt på restaurangbesöket! Kram Petra

    SvaraRadera
  2. Först måste instruktören vara duktig INNAN kunderna kan bli nöjda och då var det du som började, ju!! Tack för berömmet! Jag har gillat att skriva sen jag var liten lågstadieglytt, så jag har låååång träning, ha, ha!
    Såg inte din kommentar förrän nu så vårt restaurangbesök kan du läsa om ovan.
    Kram Anja

    SvaraRadera