Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

torsdag 19 juli 2018

Livet på Abborrvägen...

Då livet är tungt och sorgset så tar jag till det som för tankarna till annat, såsom nåt kreativt tex att skapa i betong eller dekorera i trädgården. Det är en sällsam känsla att låta de sorgsna tankarna vila till förmån för det kreativa sinnet. 
Köpte några förnicklade fat på loppis för 20 spänn, tårtkartongen
har jag tiggt mig till på ett kalas...

Tada! Tänkte först göra en koppelhängare av "tårtkartongen"
men har ändrat mig, den skall bli en blomhylla. Tror jag....
De får brinna ett dygn till sen skall de få ärgig eller rostig patina

Slängde med den här smidesgrunkan då jag var på loppisen.
Det fattades nåt i hålen men det fixade jag med 3 st 1,5 liters petflaskor,
delade på mitten och fyllda med betong. 

De har billiga solcellslampor på Coop!


Det har nu gått en och en halv vecka sen vår lurvige vän fick somna in och jag har förlikat mig med att aldrig få ha honom i knät, aldrig mer komma på honom med att sno min macka eller smygäta halvmogna tomater från tomatplantorna. 

Jag har kollat på alla filmer där han tokar sig och jag har kommit på mig med att sitta och skratta åt hans upptåg. Har gjort en bildmapp med alla bilder på honom sen han kom till oss för 11 år sen. 
Jovisst, jag har tokgråtit emellanåt, men jag tror det har varit terapi för mig att vältra mig i alla bilder och minnen. Nu har jag lindat in hans minne i bomull för alltid. Snart kommer han att få sin plats i samma hylla som hans pälsklädda vänner som farit till de gröna ängarna före honom. 

Det som är smärtsamt är att se är hur mycket Klinga saknar honom. Vill inte äta och knappt gå på promenad. Även Lummi har ändrat beteende och ligger på hans favoritplats t o m om natten. Glittra är som vanligt hon...tokfian. Men de vänjer sig väl till slut.

Tjejerna💓💓💓

Min favoritblommor, dagliljorna börjar alltmer att slå ut! Kan inte se mig mätt på dem. 







Att sitta och tomglo i bersån är min favoritsyssla.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar