Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

lördag 28 juli 2018

14 år

Grattis på 14-årsdagen, min Vaskiböbb💓Jag hoppas att du fått korv-och leverpastejbakelse där uppe på gröna ängarna. Ditt favoritsmask alla födelsedagar!
 Vi har ju fått göra om firandet lite här eftersom du inte deltar som du gjort i 11 år. Att urnan med din aska står i hyllan med dina kompisar är inte riktigt samma sak, liksom....




Tjejerna har firat dig med att äta varsin Vaskibakelse. Det uppskattades, kan jag säga. Jag gjorde en film men den blev dretkass och då jag skulle göra om den så hade de redan ätit upp, du vet ju hur glupska de är, tjejerna.

Ja du, mattes pöjk, du skulle se så många äppelkart som ligger på marken under äppelträdet! Nu finns ju ingen Vaski här som smygpallar äpplena...





Och tänk så många mogna tomater jag har på mina plantor! Det har inte hänt sen du kom till oss som vår gosegris för 11 år sen.



Fast helst av allt i världen skulle jag vilja ha dig här pallandes både tomater och äppelkart för glatta livet för vad är väl några äpplen och tomater mot att ha dig här?



Ja du Vaskipöjken min, det är inte så himla kul för din matte idag, hon har vatten i ögonen hela tiden men du vet ju hur hon är, ögon som vattenkranar för allt, glatt som sorgset, så fortsätt fira nu Böbben min och hälsa alla från matte, husse och tjejerna.
De skickar förresten grattisar till dig!

Kram/Matte


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar