Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

fredag 21 januari 2022

Fy på dig, Anja!

 Om ni har en stund över så har jag lite på hjärtat, men om inte så är det helt ok för då har ni ju en fin fredagskväll med era nära och kära och det är ALLTID prio 1!

Vet ni, idag har jag gjort ett riktigt klavertramp! Skäms på mig!

Först och främst vill jag delge er min fasta åsikt om folk utan respekt för restriktionerna, de är ju helt respektlösa och dumma i hövvena allihopa!

Men...

Så här var det; 

Jag träffade en bekant på vårt lokala Systembolag, vi har inte träffats på jättelänge och är tillika flerfaldiga djurägare med allt vad DET innebär att avhandla...Efter de sedvanliga hälsningsfraserna så drog husdjurssnacket igång. Det där med avstånd försvann som en avlöning! Dessutom stod vi på varsin sida av en hylla vilket spärrade vägen för andra kunder på två håll! Så kom det sig att det plötsligt hördes en röst: kan jag få komma förbi här? Och vet ni, jag tappade fattningen helt och hållet och flyttade mig bara några steg åt höger och även min bekant på andra sidan hyllan!!!! Men på  riktigt!?!?! Total härdsmälta i hövve på oss! 

Ransakning...

Fr o m nu kommer jag inte klaga på folk som "står fel och inte visar respekt", eller jag skall FÖRSÖKA sluta med det men först och främst skall jag bättra mig i avseendet att inte göra samma fel för då kan jag ju fortsätta klaga på folk som inte respekterar restriktionerna!😁 

Men hörrni, ha en fin, smittfri helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar