Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

torsdag 10 december 2015

Min mobil är sjuk!!!

Tänk att jag skulle bli en sån mobilslav att jag känner stor saknad efter att ha fått lämna in min nya, fina mobil på utredning idag. Köpte den i september och var jättelycklig över den. Att jag inte riktigt fattade allt den hittade på ansåg jag vara mitt eget fel då jag inte är världsberömd för mitt tekniska kunnande....
Men då den lyste rött nere i väskan en dag och dessutom var glödhet, så började jag ana knepigheter. Den var helt låst och gick inte att varken sätta på eller stänga av.
Detta hände två gånger samma dag. 
Gubben plockade ut batteriet och satt i det igen, och se där, då funkade den klockrent igen.
Tills idag.
Skulle visa en attans bra app för en arbetskamrat och då var det dags igen. 

Min inköpsrunda i jobbets räkning började alltså med ett besök på Teliabutiken i över 1 timme. Ja, jag vågade inte ha mobilen i väskan ens, den var glödhet! 
Där visade min mobil mycket ouppfostrade sidor. Den gick inte att få igång ens med tvång av experttjejen som försökte ALLT. Men hon fick ge upp.
Hon fick dock ett gott skratt då jag hivade upp min ANDRA mobil då hon frågade om jag hade nåt viktigt som jag behövde notera då hon nollställde min olydiga mobbe. 
Skall kolla, sa jag, om jag lagt in alla koder i den här..... 

Så alla bilder jag hade i min busiga, nya mobil är för alltid förlorade, dvs de jag inte lagt in i datorn, alltså...

Nåja, jag slog på TV-n då jag kom hem och Vardagspuls tog upp det viktiga med att ha Mobilvila....

HÄPP!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar