Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

lördag 27 april 2024

Lördagsfunderingar...

 Helt plötsligt lyser solen, WOW! 

Men varför lyser den igenom vår mörkläggningsrullgardin? 

Och...

VARFÖR kan inte min inre klocka 06.15-06.30 stängas av automatiskt mellan fredag 00.00-söndag 00.00 då min mobil kan det? 

Och...

VARFÖR kan inte katten Syrran ha samma tidsintervall? 

Men...

Att vakna 06.15 en lördag med en högt brummande Syrran-katt liggande intill mig, redo att dregla/stryka sig mot mig/ge mig kärleksbett lite varstans gör uppvaknandet ändå himla gött. Ofta är dock mina ben förlamade vilket betyder att Blixten har lagt sig tillrätta på mina ben och är omöjlig att väcka, så man fortsätter gosa med Syrran tills Glittra inser att hon är förbisedd av katterna och behöver uppmärksamhet! Och som av en händelse...så vaknar husse till sist😁 Vad vore livet utan dessa pälsklingar? Om inte de fanns så skulle jag vara värsta morgonmonstret ever! 

Vet ni hur gött det är att få frisyr igen? Jag brukar alltid få en akuttid på min favóritsalong och som alltid även denna gång. Maja på Glada Saxen har idag fixat att jag kan visa mig bland folk igen. 

Trots mina trasiga axlar så har jag försökt fixa lite i trädgården men...det suger rejält att inte kunna använda sina axlar mer än nedåt...jag, ni märker så dumt. Men hjälp från sjukvården är helt omöjligt. Tro mig, jag har försökt de mesta kanaler. fortsättning följer...

Fast...

Man kan inte lägga sig platt och förtvivla utan bara köra på och se det positiva i livet. 

Som att...

 Uppleva pellisarnas uppvaknande! Jag ÄLSKAR pellisar! Och jag tror att de älskar mig också för de visar sig från sin bästa sida bara jag byter jord på dem och vattnar dem. 

Pellisarna levererar!

Då jag som nyfriserad kom ut från Glada Saxen(smygreklam😉) såg jag en skylt om Loppis. Jag ÄLSKAR loppis! Tyvärr var skylten vilseledande då den gällde morgondagen? Röda Korset var dock öppet och tänk så fina grejer de har! Fyndade "braåhagrejer" för 70 spänn. Och kära svärmor Ann-Mari, du kommer att vara stolt över mig då det står Rörstrand under fatet.😉 Förut  har jag aldrig ens funderat över att kolla...😁Fatet passade himla bra på bordet i vårt gästrum i källaren. Men tånk om det är värt en massa pengar? Hmm....HUR viktigt skulle det vara för mig? Jag har ju ingen relation till fatet men har fattat tycke för det för dess färg och design. Hur mycket är det värt för mig om det skulle vara värt typ en massa pengar? 

Funderar fortfarande...

Föll som en fura över detta fat
och den där lilla
 skålen
Vet ni, idag har vi första spadagsdagen efter att ha fyllt på vatten och kört reningsprogram! 

Ibland är livet ändå riktigt gött

Kraaaaam på Lördagen!

 







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar