Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

söndag 17 september 2023

Ingen rolig årsdag...

 Go eftermiddag, mina godingar!

Hoppas ni har haft en fin helg och är laddade för ännu en arbetsvecka. 

Men vissa av er kanske inte längre behöver gå till jobbet varje dag, Vad vet jag, själv är jag fortfarande taggad av att jobba mån-fre. Men det kan ju svänga då man minst anar...

Hösten närmar sig med stormsteg, bara att gilla läget så därför har jag tvätta av och ställt in alla trädgårdsprydnader. Nu står de i sina hyllor att plockas fram inför nästa sommar. Ogräs har plockats, rabatter har arrangerats om, gräset har klippts, pallkragarna har rensats från ogräs..men mycket finns kvar att göra inför den otrevliga vintern. 

Tvättat alla fågelbad

Ordning och reda bland
krukor och formar

Alla betongdekorationer 
inför vinterförvaring

Jösses, så jobbigt det var
att gräva och rensa här då!

För precis ett år sen behövde vi ta adjö av våra älskade Klinga och Lummi💔💔Det går inte en dag utan att jag har dem i tankarna. Tomrummet efter dem blev gigantiskt både för oss tvåbentingar men också för deras kompisar Humle och Glittra.

Klinga, sin sista timma i livet💔
Sen blev hon befriad från 
smärtorna men matte och husse fick 
känpa med sorgen💔💔 

 

Lummi, sin sista favoritpromenad, den blev kort men
hon mådde bra trots ålderskrämporna. Lilla hjärtat, jag 
saknar dig!💔

Livet efter dem har varit tufft för oss alla men som en skänk från ovan fick vi annat att tänka på efter några månader då Dumle kom till oss. Denna tokstolle ger oss glädje varje dag!


Avslappnad...


Dumledrumle har fått oss att fokusera på annat än sorg och det är vi honom evigt tacksamma för! Denna tokstolle har gett oss alla, både tvåbentingar och fyrbentingar så mycket glädje att dagarna går utan att jag hinner känna den där stora sorgen som kom över mig innan han kom in i vårt liv. Men inte glömmer jag dem, mina tjejer, aldrig i livet, men nu kan jag i alla fall se fbminnen och foton utan att falla i gråt...varje gång. 

Ha en fin söndagskväll!

Kraaam!





 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar