Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

fredag 13 juni 2014

Årets nomineringar till "Bästa motiverare"!!

Har kommit till insikt om mina vänners inverkan på mig. Det finns människor i min närhet som jag högaktar så in i bomben så det är inte klokt!
Då man minst anar så förvånar man sig själv genom att tex gå ut och ta en joggingtur....Och till hjälp har man då vissa viktiga människor i sin närhet.

De viktigaste för detta ändamål har jag nominerat här.
De nominerade är:
Camilla Cederstedt.
 Motivering:
För sitt sätt att ge mig en injektion av energi genom att endast säga; Nä, nu vill åk hem å ut å spriing! Inga pekpinnar till andra i sin närhet att härja runt som ett torrt skinn utan bara genom sitt eget sätt att leva ge oss andra en puff framåt. För det är inte tiden utan känslan som är grejen, liksom....
Jag är för alltid en beundrare av Camilla Långfläta!

Jonas Evaldsson
Motivering:
Som den träningstok han ändå är så skulle det kunna bli dret, men så icke. Hans måtto; Alla kan springa, har jag försökt bortförklara med att jag inte kan springa för att: -Jag får tillbaks min hälsprorre, gamla kroniska skador gör det omöjligt att träna som jag vill. Skitsnack!!

Jag har idag gjort mitt andra joggingpass på 10 år. Efter flyttkaoset behövde jag nåt som rensade huvudet och vad var bättre än en joggingrunda? Jag drog ut till Kilene och tog 4,8 km. Det gick inte fort men jag sprang och rensade hjärnan från en massa dret! Jag är sååå himla nöjd att jag kunde springa hela sträckan!!

Har insett att jag nog behöver köpa värsta joggingpjuksen för att kunna springa hyfsat bra. Kommer aldrig att bli världsbäst på jogging men om jag kan röra mig snabbare än GÅ så är det bra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar