Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

söndag 30 juni 2019

En bra vecka

Jaha ja, då har man blivit en vecka äldre då. Fast det har varit en bra vecka och veckoslut så jag skall inte klaga. Märkte inte av ens av mitt åldrande faktiskt.
Inte värt att ta nån selfie dock...

På väg från jobbet i fredags tog jag en snabb koll på Ilandas köpmetropol och jädrar i mig som jag fyndade! Barnkläder till mommos älsklingar och utsmyckning till trädgården.
Titt som tätt blir man varm i hjärtat av att fynda, eller hur?
Lite pjållrig för min dotter, jag vet
men jag kunde inte motstå.
29 Spänn!

T-shirts till gullongera
2 X hälften av 79:-(matte var inte mitt
bästa ämne...)

Vad tror ni att detta är?
En skiftnyckel? Nä, en flasköppnare.
39:-

Plåtkatt 149:-

Betongkatt 149:-


Vår valp har funnit sig alldeles ypperligt tillrätta och käkar glatt på tår, sin morsa, grus, grästuvor, bark, bigaråkart(hatar det jävla trädet😡) och hörnet på kattpelaren. Säkert har han funnit fler ställen som inte vi upptäckt än...

Vi har vaknat av bajslukt i näsan vid 03-tiden de flesta nätter. Hans mage har inte varit okej sen han var 3-4 veckor. Han har bajsat smet och slem det flesta dagar.
I fredags var vi därför till vetten för utredning. Vi fick ett bajsprovskit att skicka på måndag.
Min tanke är...
Tänk om bajset hamnar fel och ligger på golvet till en helt random person?
Nåja, adressen står på det mycket välmadrasserade kuvertet så vi får hoppas det kommer till rätt adress. För vår skull och även för personen som inte skulle ha det.
Dock har hans bajs varit helt okej sen dess....

Har fått indikationer från våra närmaste, bästa grannar på Abborrvägen att vår trädgård är en fd trädgård. Suck...tänk om nya ägarna varit snälla mot mig och gett mig alla mina plantor och buskar istället för att slänga? Nåja, det är inget jag kan kräva, de får göra precis vad de vill med tomten.
Men det suger lite, kan jag erkänna.
Jag fick med mig mina bästisar och de har tagit sig otroligt bra, så till den milda grad att jag kunnat dela dem till en ny rabatt!
Så nu har projektet "ny trädgård" dragit igång. Det ser just nu lite snöpligt ut men allt eftersom så skall det bli min drömträdgård. Oppps, VÅR drömträdgård...Ibland glömmer jag bort min älskade Göbbe i projekten.
Ser inte mycket ut för världen just nu men vänta bara till nästa år...


Jag har en dotter.
Min älsklingsonge vid spisen. Hon har sedermera valt yrket kock...


Då hon var i 5-årsåldern började hon fråga efter ett syskon. Mitt undvikande svar var: Eftersom du är helt perfekt så kan vi inte skaffa nåt mer barn. Hur skulle det barnet känna sig, tror du? Att alltid vara den mindre perfekta.
Och så blev det.
Pappan och mamman skilde sig.
Men efter en ett antal år så fick dottern 2 halvsyskon.
Dottern är nöjd. Hon älskar sina halvsyskon. Och för mig är hon den bästa, finaste, klokaste och mest omtänksamma dotter som finns.
Hon har 2 barn som hon har det största tålamodet med trots att de är födda tätt och inte ger nån större vila. Hon är min stora hjältinna och en fantastisk mamma.
Och min underbara dotter!
Jag hade rätt, hon var det perfekta barnet!
Igår fick jag via min make en present trots att det inte var julafton eller min födelsedag en flaska bubbel och ett jättefint vinglas. Sån är hon, min dotter, bäst i världen💓
Mammis ögon tårades över detta!
Imöra går jag in på sista veckan innan semester.

Ha det gött, mina goingar och sola med förstånd!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar