Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

fredag 24 april 2020

Vååååren!!!

Tjena gänget!
Min bästa tid är nuuu! Är det inte så för er också? Det grönskar, värmen kommer pö om pö och man kan sitta i solen och tomglo. Solen är ju en energikälla utav guds nåde!
Här på landet har vi börjat förbereda för vår hundgård, potatisland, grundat för växthuset och lite annat smått och gott.

Idag har vi avklarat våra deklarationer. Känns sååå himla skönt att ha fått ett avslut efter vår husförsäljning. Nu kan vi lägga allt detta bakom oss och bara njuta av vårt himmelrike.
Men...
Skatta efter försäljning kan svida ordentligt i plånboken.
Vi klarar oss och är nöjda men det kan svida grymt för andra. Mycket att tänka på då det gäller att spara kvitton vid renoveringar osv. Tänk på det, kära vänner.

Under lång tid har jag varit nedstämd över att vår fantastiska Maggi inte fått fortsatt jobb hos oss, men vet ni, nu är hon tillbaks hos oss! Villkoren från AF är svävande(vem hade tänkt nåt annat?) men vi på skolan har framtidstro och förväntar oss en Maggi hos oss för evig.
Eller åtminstone fram tills hennes pension...😁

Ha en fantastiskt härlig helg och ta hand om varann...med 1,5 m avstånd.

Krammmmm!


2 kommentarer:

  1. Ojoj den där deklarationen ja. Så skönt att ni fixat den

    SvaraRadera
  2. Ja, en verklig befrielse! Den har hängt som ett mörkt moln över oss.

    SvaraRadera