Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

lördag 10 oktober 2020

Fredag igen

 Halloj, gänget! Låt inte mig störa, men om ni nu skulle ha lite tid över och är hyfsat nyfikna över vad jag har på hjärtat så häll upp nåt gött i glaset och häng med! 

I förmiddags fick jag ett mess från min Göbbe med en bild på en slaktad nalle. Denna nalle har varit kompis till 4 hundar under många år och endast haft smärre akuta skador, typ öppna sår i nackpartiet som Dr Matte lätt som en plätt kunnat operera och sytt igen. 

Så kom Humle.... 

Mjukisarna har slaktats en efter en. Denna lilla matallergiska hund har inga problem med att sätta i sig de mest otippade saker samtidigt som vi enligt order från expertvetten i Gtb ENDAST får ge Humle sitt specialfoder. Jo men tjena...ExpertBjörn är  absolut jättekunnig inom djurens anatomi och utbildar landets alla veterinärer men jag är skeptisk till om han är medveten om vardagen med en hund likt Humle...Det är dock våra lokala vettar MYCKET medvetna om och hjälper oss i akutlägen med en empati som man bara älskar dem för!


Vi har ju kommit överens om att det är höst, eller hur? Jag har bytt ut gardiner och ljuslyktor i höstfärger, ja, i allafall nästan överallt. Gardintyg är inköpt och ligger på väntan för komplettering.


Ja, så var det novemberkatusarna. Igen. Tantblommorna nr 1! Jag vet att jag upprepar mig med dessa blommor men jag bara HÄPNAR varje gång de visar sina bästa sidor. 


I hallen mår man gött..

Men inte så gött som i fönstret!
Jag blommar om jag!
Jag är återhållsam med blomning just nu
men vill ändå ge några exempel på vad jag kan åststadkomma
om jag vill.
Har inte riktigt bestämt mig än...

För kännedom, jag har gått upp 3 hg. Surt, men inget att skylla på mer än... så kan det gå då man är övermodig...Fuskade bort i stöll förra helgen då jag tyckte att jag hade utrymme för slarv. Jojo...
Men vet ni, jag är en stönig jävel så nu har jag kompenserat på mitt favoritgym Hälsohuset. Crosstrainer i 50 min och styrka i 30 min och idag brände jag ca 500 kcal. Det betyder att jag kan äta en god middag ikväll. I möra kommer det bli en joggingtur på Kilenes 4.8km bana.
Nu ligger jag i soffan, middagen skvalpar skönt i magen och Idol har just börjat. 
Hejar på Caspar jag!

Ha det gött mina vänner!

Cyberkram!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar