Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

lördag 3 april 2021

Det bästa

Gokväll, alla mina godingar! 
Hoppas ni har en lika fin påskhelg som oss här på Fiskvik 210. 
Att vakna upp till fågelsång och en solstråle strilande in vid sidan av rullgardinen är energi för själen. Med detta vaknade jag i morse, dessutom med en hundnos på axeln, en annan voffs slickande min fotsula och en katt liggande brummande på mitt bröst. Det bästa livet!

Som om detta inte vore nog, att jag fått umgås med mina barnbarn och deras föräldrar har förgyllt dagen ytterligare. Även barnbarnet Filip fick besök och nya fina blommor på sin grav. Han är i allra högsta grad närvarande även om det inte är kroppsligen. Sorgen kommer till oss alla i perioder men så är ju livet, sorg och glädje varvas om vartannat. Att skriva detta är ett sånt tillfälle då tårarna rinner...
Sorgen att inte ha fått tillfälle att lära känna Filip är en tung sten i bröstet för oss alla, men att pynta hans grav känns som att man kommer honom nära. Det närmaste vi kan komma honom faktiskt.
Men i våra hjärtan finns han nära, nära💓

På hemmafronten har Byggare Bob spikat på utbygget av altanen för glatta livet. Och solen har bara lyst och värmt. Och helt plötsligt fick jag en sån fantastisk härlig känsla över hur gött det är att leva!




Cyberramar på er mina bästisar och ta hand om er och era nära!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar