Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

måndag 30 november 2020

24 år

 För länge sen, på den tiden då inte surfplattor och smarphones fanns, hände det sig att två människor i sina bästa år av en händelse råkae stöta ihop på ett av traktens förnöjelseställe. De var lite naggade i kanten av sina första erfarenheter av vuxenvärldens vedermödor. Som så många har upplevt.

På den tiden gick man på lokal för att njuta av stoj och glam efter att ha grundat med lite extramod medelst surt vin eller dåligt blandade drinkar. 

De var vid gott mod vid typ....22.30-tiden..De hade tappat bort sitt sällskap för länge sen och minglade runt lite på måfå. SÅ föll blicken på en speciell person! 

Resten är historia.

Dessa två personer hade inte mycket gemensamt från början mer än husdjur och attraktionen till varann, men tänk så mycket de har lärt sig av att leva sida vid sida under många år.

Hans första gymnastiska övning, månne?

Först och fråmst..det där med husdjur,..

I Hans hus fanns Fanny, en riktig kattbitch. Hon kom att hata Henne efter att Hon hävdat kastrering. De två kastrerade hankatter som Hon tog med i bagaget dissades totalt av Fanny, som visade sitt missnöje med att kissa här och där, utom i kattlådan..

Så träningen...

Hon hade under många år varit en elitmotionär men tappat lite av gnistan av olika anledningar och Han hade väl aldrig nånsin haft gnistan till träning tidigare, Han hade istället ett stor intresse av skog, mark och jakt.

Det där med jakten...

Där lade hon in en brasklapp från början eftersom hennes ömma tankar var hos djuren i alla lägen och han lovade att hålla detta suspekta intresse vid sidan av henne. 

Men skog och mark kunde Hon väl gå med på...kanske

Hon hade kontakter för att hyra stuga i Branäs under flera år. Det där med snö var nåt hon försökte gilla men insåg att om det inte var julkortslikt så kvittade det.

Fint..men bara på foto, hävdader Hon

Men om sommaren var det en annan femma. Varmt och skönt. Och tomt på folk. På 90-talet, alltså. De två tränade av glatta livet och mådde sååå gött.

 Hon har just avslutat ett pass...






tillsammans med Honom.

Och i övrigt körde de skiten ur sig på deras träningsmecka och hade sååå himla kul! Spinning-ibland dubbla pass, cirkelträning och styrkepass. Inget var tuft nog.

De band tätare och tätare band..

Så...

kom då dagen då De gav varann sina finaste löften inför varann, De valde den långsamma versionen på ca 2 minuter. De tänkte som så att det är inte tiden på löftena som är viktiga utan att HÅLLA dem.
Han och Hon



Idag är det 24 år sen De möttes! Följ den spännande fortsättningen!

Puss och kram till er alla!





 














 


 


 



 


 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar