Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

torsdag 13 mars 2014

Vecka 11 snart till ända

Det har inte varit värst mycket bloggande för mig under veckan som ni märkt. Vid uppdatering så känns det som en repris från förra veckan..och förrförra...och den förrförrförr.....JA, ni fattar! 
En enkel sammanfattning kommer här:
Hälsporre from hell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spinning from heaven!!!!!!!!!!!!
Vackert vårväder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (en uppstickare!)
Jobba hela veckan!!!!!!!

En mera utförlig beskrivning av veckan kommer här:

Tänk så livsandarna vaknar då solen skiner och temperaturen stiger över 0! Jag hör till den del av befolkningen som går i dvala vid gråväder, mörker och kyla. Så är det bara, och numera har jag accepterat faktum och inte kämpat emot. Eller låtit mig övertalas av nån vinterfanatiker heller för den delen. Därav denna blogg. Jag är en inbiten vinterhatare, helt enkelt, så det så!

Jag blir alldeles till mig i trasorna då solen lyser upp våra skitiga fönster, och allt damm som flyger omkring i det solupplysta hemmet ger mig energi och städlust!
Och så blir jag pysselsugen, fast det är ju ett litet dilemma. Jag har så mycket i huvudet att det ibland inte blir nåt alls. Detta har alltid varit ett stort problem för mig; Att jag vill göra allt i ett, liksom....
Så jag tror nog det är ganska bra att jag, som idag, inte fick nåt vettigt gjort efter jobbet. Att ta nya tag kan ta ett tag...'

Jag laddar......

På jobbet har jag också massor av idéer som jag vill förverkliga. Men när skall de hinna förverkligas? 
Mina reaböcker har anlänt under veckan och jag skulle vilja läsa ALLA på raken för att kunna förmedla mina läsupplevelser till ungarna. Men HUR skall jag hinna det? FRUSTRATION, är bara förnamnet! 

Med vovvetjejerna går det sakta framåt. Det tråkiga är ju att de inte får tillräckligt med motion just nu. Jag MÅSTE vila min attans häl så den blir frisk. Gubben och jag turas ju om att åka hem och rasta voffs och det är ju gött att få en promme i det fina vädret, men den foten, den foten...
.SKIT så ont den gör efteråt! 
Idag har jag i stort sett suttit hela dagen och då jäklar var foten snäll. Men hur ofta kan jag SITTA hela dagen på jobbet? 
Önskedröm, helt enkelt.

Jag känner ibland en aningens för stor spänning i midjan och tror nog att jag har fått en aningens för mycket föda under en tid...Kilot är 1 men känslan är 10.
Ja, så här är det i mitt liv, just nu, bra men kan bli bättre!

Hmmm, är det inte alltid så?
Nåja, ha det gött kärvänner!!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar