Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

söndag 17 juni 2012

Söndag, I like it!!!

Jag tycker om söndagar. Då man var ung var det biodagen framför allt. Men inte nu längre. Jag klarar inte en hel film utan att somna! Nej, däremot gillar jag att träna på söndagar. För några år se´n var det cirkelträning av något slag som var favoriten, men sen min kropp sa "stopp och belägg" så får jag vackert rätta mig efter det och välja andra pass. Ibland kan jag sakna att springa. Den ultimata träningen, om man klarar nedslagen...Men det finns så mycket annat kul, såsom pilates, spinning och coreboll. Idag bokade jag TVÅ pass, pilates och spinning! Osäker på om jag skulle klara detta, men med Petra som inspirerande instruktör så gick det galant. Så nöjd jag är över mig själv! Och vilken energi jag fick! Tog tag i massor då jag kom hem. Klippte häcken på framsidan, herregud så vildvuxen den var! Så kom Maken hem efter sin träning, mtb-cykling i Brattforsheden. Han duschade och så anslöt han sig till trädgårdsarbetet. Nu har vi grävt ur och lagt duk och bärlager över hela uteplatsen. Nu fattas bara "stampmaskinen" sen kan vi lägga plattorna och gruset. Man kan undra varför vi gav oss in på detta mastodontarbete! Men vi har pratat om denna berså i säkert 10 år men inte kommit igång. Jag fick nog då jag såg den arma gräs... hm, mossmattan i våras och grävde bort svålen i ren ilska, tror jag.
Nu börjar det närma sig slutet...puh

Mattes badpojke nr 1! 
Så har vi hunnit med våra hundar också. De har fått arbeta alldeles för lite under en längre tid. Inte bra. Nu har Maken blivit utringd för eftersök flera gånger på sistone och kom då igång med spårträningen igen! Idag var det Klingas tur och jag tog Vaski på en långpromenad. Han fick göra lite fräna moves då och då, det gillar han! Och som grädde på moset fick han spabehandling då vi kom hem! Badad i avfällningsschampoo och tillhörande balsam doftar han som värsta badkillen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar