Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

torsdag 6 september 2012

Tygmekka

Vaknade i natt av ont i halsen. Dret!!!! Jag som bokat powerstepen. Känt mig mosig hela da´n, men inte jättesjuk. Lite snorig, lite halsont, lite huvudvärk, lite trött och seg. Bokade av passet iallafall. Vågade inte chansa. Så ringde mobilen vid 13-tiden. Gubben min i luren;-Hej, jag åker hem nu, har jätteont i huvudet och snoren rinner. Vips, så var min förkylning en bagatell...Ni tjejer snackar om att föda barn....ni vet.
På hemvägen passade jag på att köpa mig lycklig! Tanken var att köpa en svart trådrulle på Tyghandlarén,  men kunde inte motstå att köpa ett stretchjeanstyg med silvertrådar i! Nu skall jag bara fnula ut hur de skall se ut. Det är halva nöjet! Dessutom fick jag mig en riktigt lång pratstund med Tina, ägaren. Jag pratar hellre bort en stund med henne samtidigt som jag finner nåt spännande tyg att köpa, än att gå på stan eller sitta och fikar i nån stuga!  Det är lustigt, vi känner inte varann ett dugg, men kan prata om allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar