Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

söndag 2 september 2012

Oooooosch, där landade jag

Den senaste veckan var i jobbigaste laget. Mina nya uppgifter på jobbet har tagit väldigt mycket tid av allt det övriga och det har inte känts bra. Samtidigt tycker jag om utmaningar....Få ihop det om ni kan! Då jag kommit hem har allt stått och väntat på mig för att ordnas. Men nu är det fixat! Har pratat med min Gubbe om hur jag känner så nu känns det bra. 
Och igår sken solen till på köpet! Satt på altanen med en kopp kaffe, alla djuren flängde omkring på tomten som stollar och jag bara njöt av att inte göra nåt! Funderade lite....tog lite foton på stollarna, eller filmade dem -det går inte alltid att fota dem då de tokar sig. Det är gött att rensa huvudet ibland. I mitt tenderar det att bli överfullt och då måste det sorteras och läggas i mappar eller raderas. Hoppade till och med över träningen fast jag hade tänkt köra Body sculpt. Då det börjar kännas tvunget är det dags att hejda sig.
 På eftermiddagen tog jag Vaski i bilen och for till stan istället. Lite ärenden men framför allt behövde Vaski komma bort från Klinga som är mitt i höglöp och följaktligen karltokig. Vaski har ju inte maskineriet för valpalstrande i funktion efter att han somnade en stund hos vetten för 6 år se´n. Däremot har han nosen i trim och känner doften av löptik men minnet vad han skall göra härnäst är dunkelt. Då GNÄLLER han! 
Han fick göra ett besök hos husse på jobbet också. Jag ville inte ha vovven sittande i bilen på Bergviks parkering då det var så varmt. Det är lite riskabelt att ställa upp bakluckan där även om vi har hänglås på hundgrindarna. Och hos husse på jobbet är det kul! Han är ju en nallebjörn och både personal och kunder gosar med honom. 
Nu är det konstaterat. Mina Vintersquashfrön som jag satte var tomatfrön! Det mest otroliga är ju att de grodde så snabbt! Jag struntade ju i tomatfrön just för att jag var ute i sista minuten och köpte vintersquashfrön istället. Detta måste vara rakettomater! 
Vaski och jag tog en tur till kyrkogården också. Men först Blomsterlandet. Där köpte jag några minrosor till gravarna och några blommor att ersätta sommarblommorna vid entrén med. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar