Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

söndag 30 september 2012

Flygande vecka!

Veckan har varit hektisk, milt sagt. Jag var INTE till min fördel igår, kan jag lugnt påstå. De stackars ungarna fick möta Anja, the devil. Jag gilla henne inte nåt vidare själv, så till veckan skall jag be om att få ha biblioteket stängt så jag får jobba ifred. Det är nämligen så att jag byter bibliotekssystem i datorn, ett gigantiskt jobb väntar men ändå är jag positiv till detta. Är jag crazy, eller? Det svåra är att få tid att sitta ifred, för blir jag störd så förvandlas jag till...ja, just det, Anja the Devil! Därför tog jag helg tidigt i går.
Jag är lite stolt över mig själv faktiskt, då det gäller att lämna jobbet kvar...på jobbet. Men kvällen blev tidig, vill jag påstå! Både Gubben och jag var övertrötta vid 22-tiden så det blev ett tidigt sänggående! Gubben har ju också ett dataprogram som skall fungera inom en viss tid på sitt jobb. Han har fått respit i 6 mån eftersom personalen har stora svårigheter att klara nymodigheterna. 
Då jag läser vad jag skrivit undrar jag vad som är meningen. Ja, alltså, att hela tiden tvinga på människor nya uppgifter. Så snart man lärt sig nåt, så kommer det nåt nytt som är helt annorlunda från det förra. Inom skolan är ju detta mer regel än undantag. Mer och mer utredningar, kontroller, dataprogram, m.m. Vill VI detta? Eller politikerna? Men de är ju valda av oss. Ändå går det inte att få dem att fatta hur det ser ut i "verkliga livet" hos oss som jobbar och sliter. 

Nu till roligare saker. Vår nya säng har kommit och den är populär, vill jag påstå! Bland oss alla. Om husse och matte har tur så får de också plats....

Bara Syrran i Drömbädden än så länge...
Eftersom kvällen blev tidig i går så var jag uppe med tuppen i morse. Jag bokade därför ett bodysculptpass. Tyckte jag var i form då jag for iväg. Hm. Jag kom ganska sent och fick därför den sista snodden. Jäklars!!!
Körde på som vanligt- man är väl ingen mes-men den snodden var jävligt strän! Jag tog i så det stänkte, det var ju sååå roligt, men så...det blev svart...hallå...hallå...yr i mössan...hallå...hoppas ingen ser, men jag är lite groggy jag! Ruskade lite på hövve, kom igen nu Anja, ingen mes...och se där, där tändes lampan igen. Puh, trodde jag skulle göra bort mig. 
Sån blodsmak har jag inte haft sen min löparkarriär. Kommer fortfarande ihåg en mardrömstävling då jag sprang en stafettsträcka från bushen in till Deje. !00 meter innan mål hade jag stickningar i tungan och  susningar i huvudet. Det enda som jag kommer ihåg var en lagkompis som sprang med mig till målfållan skrikandes; HEJA ANJA; KOM IGEN NU; DU SER STARK UT(herregud så hon ljög)! Tack Britt-Marie! Idag hade jag ungefär samma känsla i kroppen.
Eftersom vädret var hyfsat under lördags eftermiddagen passade jag på att plocka in allt som hör sommaren till i trädgården. Slängde sommarblommor i komposten och gjorde en höstkruka till entrén. Klippa gräset kunde jag glömma, snart går det till knäna, men eftersom vi inte har nån gräsklipparbåt så får det vara. Vattnet stänker om fötterna då man går på gräset.

På hösten skall det vara ljung, lila ljung och inte nån konstig blå
eller grön!

Idag är det söndag. Det tog alltså hela helgen att skriva ett blogginlägg, hm. Men i och med det så kan jag summera helgen. Det gör jag med ett enda ord: TRÄNINGSVÄRK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar