Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

onsdag 20 november 2013

Sänker farten

Jag tycker att jag varit riktigt duktig på att klara läxan jag gett mig själv, att sänka farten. Ta det lugnare, varva ner, tomglo( DET är svårt!) 
På jobbet har det också känts bättre.Vi är ett så himla härligt gäng som strävar på, alla på var sitt håll, med ungefär samma funderingar runt saker och ting, men i den stressiga miljön så hinner vi inte, finner inte, vet inte, kan inte...Men nu har vi gjort det! Jag berättade om mitt dåliga mående, min pärla till chef tog det på största allvar, och så hände det saker. Baske mig så bra jag mår nu! 
Ehhh, inte helt och fullt men snart, alltså. Jag tar inte ut nåt i förskott. Allt är inte helt löst, men med våra enade ansträngningar så kommer det att bli bättre. 

I morgon har jag tänkt att träna. Även träningen har fått stå åt sidan i min strävan att sänka farten. Faktiskt.Tror knappt att det är sant att jag skrev det....Men då man har varit så in i h-vete utmattad att man inte orkat nåt, så får man stanna upp helt och hållet, även med det man älskar mest av allt, för att återhämta sig, få lusten åter. Det har jag inte, fått lusten åter helt och hållet, men det är på gång.

Så i morgon skall jag åter skaffa mig en rejäl träningsvärk av ett pass Bodysculpt. Sen har jag en stickning som skall stickas, en bok som skall läsas, en blogg som skall skrivas...STOPP!!! 

Ja, ni ser hur det är. Jag får hela tiden hålla ordning på mig själv...


2 kommentarer:

  1. Det är bra att du håller ordning på dig! :) Kul iaf att du kom på spinningen i fredags! Hoppas helgen blir toppen! Kramar Petra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Popspinningen är balsam för både kropp och själ, det gjorde underverk, kan jag lova!
      Kramis Anja

      Radera