Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

onsdag 16 maj 2012

Helg IGEN!!!

Eftersom jag var hemma lite tidigare idag så tog jag ett nappatag med grässvålen på vår kommande uteplats. Men först skurade jag huset. Ja, ni vet vårt kisse(!)problem. För att motverka kissattacker på nya ställen skurar jag med citronsåpa varje dag. Idag huserade båda kissarna på övervåningen och där var det bara kissat i lådorna. Tjoho! 
Pust och stön!
Tillbaka till grässvålen. Tog med mig alla djuren UTOM rödtoppen Syrran som fick vakta huset och altanen, och började gräva. För att orka med hade jag en färdig bild av vår helt perfekta uteplats på mina näthinnor! uteplatsen har vi pratat om sen vi fick fler och fler barnfamiljer runt omkring. Förr satt vi ofta på framsidan av huset. Bara gamlingar i husen runt omkring då. Om vi nu skall bo kvar här så har vi bestämt att vi skall återta vår framsida! Men då måste vi boa in oss. Då blir alla nöjda. Så nu har jag en hägring med stenplattor och grusgångar framför mig då jag sliter med svålen. I morgon hämtar Gubben några lass grus från en vän som har fått över. Livet känns bra just nu. För en livspessimist som jag ändå är.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar