Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

torsdag 3 maj 2012

Lyckliga jag!!!!

Vem har sagt att man inte kan köpa sig lycklig? Skitsnack!!!! Idag har jag fyndat så ni anar inte! Jag har funderat lite hit och dit hur jag skall sätta mina kvarvarande fröer, krukor är ju trist, nån sorts låda eller nåt, har jag tänkt. Idag tog jag en sväng till Solareturen och DÄR fyndade jag, må ni tro! Glad som en lärka blev jag sugen på lite nya tyger. Tyghandlar´n nästa! Hade tänkt sy gardiner men ångrade mig då jag såg några riktigt läckra tyger som skulle vara perfekta på mig som tunikor. Då jag skulle betala visade det sig att det var 50% rabatt på BÅDA tygerna! Halleluja! Kollade klockan och insåg att hämta vovvarna var nästa stopp. Men efter det....Till Skoghall och Dressingroom! Fann snyggaste tunikan!!!!
Diggelo, diggelej...ni anar inte vad dessa skor skall förvandlas till.
Och syskrinet...150 pix alltsammans!

Kunde inte motstå denna tunika på Dressingroom. Skulle betala
och fick då veta att det var halva priset just idag!!

Mina tyget som skall förvandlas till tunikor eller klänningar, har inte bestämt mig än.
Men det är ju halva nöjet att klämma på...
*Lycka kan inte köpas för pengar*, vilket jävla påhitt! Fast det finns ju olika lyckor, såklart...Och då jag visade Maken mina fynd så blev han lika exalterad! Dubbel lycka!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar