Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

torsdag 16 augusti 2012

I morgon kommer dom!

I morgon kommer alla tillbaka från semestern. Det skall bli så kul att träffa dem igen! Idag har jag förberett så mycket som går inför fikat i morgon förmiddag. Jag gillar att skämma bort mina kollegor så därför brukar jag baka nåt smarrigt första dagen på terminen. Denna gången blir det paj, hallon/blåbär och ananas/ mandarin. Så insåg jag att det skulle bli ganska mycket kvar av ingredienserna så jag snodde ihop en dubbel sats av kokostoppar också. Glömde såklart att ta kort, skall försöka hinna det i morgon, innan de är uppätna. Jag lovar, mina kollegor är helt otroliga på att äta kaffebröd. Jag har sagt att jag en dag skall ställa en skål med hundgodis på "godis och kaffebrödsbänken" så får vi se hur länge den får vara ifred. Ställer man nåt på den bänken så är det allas, det är den inofficiella regeln. Jag har köpt vindruvor också, till  mig och några till som inte äter söta/feta grejer.
Sen är det gemensam lunch klockan 12.00. Jag får lax, det gillar jag, men om jag fått bestämma så hade jag velat äta senare och köra lunchspinning istället men...jag får fredagsvila och köra body sculpt på lördag istället.
Mindre kul idag var att Vaski hade haltat på dagis. Skit också, vi får nog kolla upp honom även om jag är ganska säker på att det är åldersrelaterat. Hans mamma har ont på samma sätt. Skit också, vill inte att han skall bli gammal, mattes gris som beter sig som en valp!
Har kört ett riktigt gött spinningpass för en av alla Åsor! Detta var Åsa H. Hon kan ibland prata väldigt mycket i passen men nu var hon suverän! Pedagogisk och entusiastisk och körde som bara den! Passet var så bra upplagt att jag kunde köra på 5:an, max alltså! Gillas! Jag försöker blunda för att jag faktiskt har lite(mycket)ont i höften/ryggen/benet...Det går över, eller inte. Skit samma, nu är det så roligt och jag är i riktigt hygglig form att jag kör på och hoppas på att inget händer med den skruttiga kroppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar