Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

tisdag 7 augusti 2012

Undrens tid...

Kvinnan med tre vänsterben, det är jag det. Jo, det är säkert. Okej då, jag kanske överdriver, ingen människa har väl tre ben, men nu menade jag INBILLADE VÄNSTERBEN! Så här är det; I alla år har powersteppassen varit ungefär lika utformade. Instruktörerna har kanske ändrat lite på kombinationsordningen men man har alltid känt igen stegen. Och jag, som är en gammal aerobicshoppa kan ju de flesta moves. Trodde jag... tills idag!!! Idag hade Frida dristat sig till att göra om till och med UPPVÄRMNINGEN!!!! Och sen...oj oj oj, som hon hade gjort om! Hon måste ha tänkt såhär: Nu jäklar skall jag se till att de får hålla tungan rätt i munnen för en gångs skull och inte bara trampa på som om de var hemma i vardagsrummet! Men det var uppfriskande att behöva TÄNKA samtidigt som man utförde rörelsen...eller försökte utföra den. Jag kan såklart bara tala för mig själv för inte har man en chans att kolla vad de andra gör! Men det är nyttigt att känna sig som nybörjare ibland. Och det var jag idag, PUNKT.

Igår hade jag tänkt klippa gräsmattan då jag kom hem från jobbet. Regnade det eller regnade det vid 16-tiden igår? Jag SPRANG från bilen de få metrarna till dörren och hann bli rejält blöt innan jag och vovvarna var inne. Dessutom kände jag mig hängig, lite febrig och hade hals- och huvudvärk så jag lade mig i soffan en stund för att vila. Regnet ökade i styrka undan för undan och till slut trodde jag altantaket skulle braka!! Och vilket oväsen sén!! Tänkte på mina och Vaskis tomatplantor där ute på altanen, den har väl trillat och brutits sönder. Men inte hade jag lust att kolla...Och alla liljorna i trädgården, de måste ju vara helt förstörda.
Idag infann sig samma jäkla regnväder då jag for hem. Skulle ju tillbaka till stan direkt efter att ha hämtat hundarna så jag hann inte kolla alla skador.
Så efter mitt berömda powerstep pass så släppte jag ut hundarna för kisspaus och kors i taket, det var uppehåll, så jag passade på att kolla trädgården, och kan ni tänka er!?! Inget var sönder!! Gräset är ju JÄTTEHÖGT men annars så...och våra tomater har mognat ännu mer!
Rosen Rumba, så fantastisk med sina färgskiftningar!

Och så Morsdagsrosen som bara
blommar och blommar...

Den rosa liljan är såååå snygg!

Här brottas djävulsbusken med liljor
 och lite annat bös som jag har glömt namnet på....

Dagliljor, behöver man säga nåt annat? De är ju sååå
fantastiskt tacksamma och vackra!
Och blommorna är vackrare än nånsin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar