Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

onsdag 22 januari 2014

Då vissa inte förstår får man tala klartext

Hör nu här Mr Hälsporre, eller vad du kallar dig, nu är jag faktiskt väldigt trött på att ha dig hängande i hälarna(!). Jag vill inte verka ohyfsad men ibland måste man ju vara mycket TYDLIG för att få vissa att förstå att de inte är önskvärda. Du har faktiskt våldgästat mig sen i söndags. Nu är det dags för dig att kila vidare, tycker jag, typ till nån som ändå inte har nån känsel i fötterna...

Du måste väl ändå förstå att du inte är välkommen längre? Jag menar, varje dag smörjer jag dig flera gånger med Voltarengel och ni gillar INTE varann ni två, det har jag märkt(till min stora glädje).

Ändå envisas du med att komma tillbaks, likt den vidrige grannen Ove i Solsidan.
VARFÖR? Vad har jag gjort mer än att ha gått långa promenader med vovvarna? Är det förbjudet, kanske?

Idag fick jag nog! Körde ett Tabatapass för att kolla om du orkade hänga med. Under dagen har du ju verkat haft annat för dig så nu tog jag chansen att kolla.
Jo, tjena, din drethög, där kom du tillbaks då vi skulle börja värma upp medelst språng.

Tror du att det var så attans kul att stå i ett hörn och göra höga knän då de andra sprang runt som stövare i älgskogen? VAAAA!?!?!
Jag skämdes som bara den, kan jag meddela. Men det var väl meningen, antar jag. Antar att du straffade mig...
Naturligtvis var det folk som stod och TITTADE in då jag stod i skamvrån med dumstrut på hövve och sprattlade så gott jag kunde utan att du skulle hacka mig i foten.

Nä, nu får det vara nog, faktiskt! Ge dig iväg!

Bara så du vet, i möra skall jag köpa en NY TUB MED VOLTAREN och sen köra intervallspinning så det ryker om pedalerna.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar