Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

torsdag 19 september 2013

Snyggkläder till mig!

Inte blev det väl nån träning igår, inte. Gubben backade ur pga en liten sträckning nånstans i kroppen( jag tror på latmasken, ja) och jag hade ingen lust att åka in till stan själv. Dessutom hade jag en tandläkartid 16.10 som drog ut på tiden ordentligt. Jag var inte hemma förrän vid halv 6 så jag hade ändå inte hunnit till passet halv 7.
Jag har ju inte tränat sen förra onsda´n så idag var jag bara tvungen att boka nåt pass. Men vad såg jag då? Spinning med Petra, 17.45! Jädrar, jag hinner nog...och det gjorde jag, men det var med nöd och näppe! Det kommer inte att hända varje vecka, men lite då och då. Jag har ju insett att Tullisäventyret inte gör att jag klarar mig utan bilen. Jag har inte cyklat många da´r hittills och om jag skall hinna träna de tidiga passen måste jag ju såklart ha bilen för att hinna. Och träna tidigt vill jag ju nästan jämt...Skit samma, bara jag inte behöver stressa ihjäl mig. Fast det har jag ju gjort hur länge som helst...
Skyndade mig att duscha för vidare resa till Frida, också hon duktig instruktör på KMTI, mitt träningsmecka.
Tänkte köra direkt till Frida eftersom tiden gick. Allt gick enligt planerna tills jag kom in på området Anneberg, där hon bor. Jädrar, så jag villade bort mig! Gav upp och körde hem, slängde in träningsväskan och tog apostlahästarna istället. Tänk så lätt det blev då! Inga problem att hitta. Det tog högst 5 minuter hemifrån.
Möttes av himla trevliga människor och en mängd mycket snygga plagg att prova. Föll genast för ett par hundtandsmönstrade tights. Efter en stunds bläddrande bland alla plagg fann jag även en kjol som jag bara inte kunde motstå. Den fick följa med tightsen!
Till veckan kommer paketet i brevlådan. Tänk så behändigt, eller hur? Varför gå i affärer då man kan ha så här trevligt då man handlar?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar