Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

fredag 13 september 2013

Till er som följer min blogg...

Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva hur det är att vara förföljd, men ni som följer min blogg har ju läst om min "stalker". Den som trakasserat mig har inte tagit nån som helst kontakt under två veckor och jag har förhoppningar att "hen" har fattat allvaret. Min Gubbe har tagit kontakt med "hens" syster och hon har tagit tag i problemet. Inte kul för henne, eller för nån av oss, men som den goda människa hon är så har hon gjort det hon kunnat. Jag, men också Gubben, är henne för evig tacksam.
Jag tror nog att fortsättning kommer att följa...Men jag tror inte att "hen" kommer att våga trakassera mig med sån elakheter som "hen" gjort under senare tid. Jag har aldrig varit med om att någon sagt såna elakheter till mig, någonsin...och de sitter så himla djup just nu att jag tyvärr inte kan bortse från dem.
Bloggen är öppen och om "hen" läser den så kanske det går upp ett ljus om hur djupt man kan såra nån med elakheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar