Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

söndag 22 april 2012

In och utmaskinen...

Igår lämnade jag hemmet i Gubbens händer för tjejkalas på annan adress. Ja, kalasadressen förresten. Den skulle ha varit på ett ställe men blev hastigt flyttad till annan i sista stund då familjens tonårige son behagade få magsjuka på kalasdagen. Sicket oflyt! Men tydligen är partydrottningen Pia van att flytta sina fester till sin syster Nettan, som är lika van att helt plötsligt få huset fullt med folk då hon just satt sig ner med en kopp te och tänkt mysa i soffan. Detta hände i påskas. Då var det Pia och dottern som på eftermiddagen just före middagsgästerna skulle anlända, började må illa. Magsjuka är verkligen nutidens pest! 
Oj, då så allvarliga vi ser ut här då!

Men...allvarliga samtal, igen.

Nä men, vad är nu detta? Vi hade ju jättekul!

Så plockade Nettan fram sin in och ut maskin.   Finns inget bättre namn ! Den brukar  stå i ett hörn  i sovrummet och  samla damm.

Så var det Pias tur. Å jäklars så effektiv den var, förkunnade  hon! Kommer säkert att ha ont mellan benen imorgon... 

Så var det Maries tur och ni ser ju så lycklig hon ser ut!
Vi tjejer(hm) har kalasat med varann i ca 20 års tid med ojämna mellanrum. Det är alltid lika kul och vi flamsar så det står härliga till! Pratar gör vi högt och mycket, gärna i munnen på varann. Och så äter vi. Denna gång var det plockmat som serverades. Nersköljt med vin i (o)försvarliga mängder. Sååå himla gott! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar