Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

lördag 21 april 2012

Snöovädret som uteblev...

Vilken härlig dag! Jag vaknade tidigt, helt utvilad. Inga mardrömmar. Hade ju värsta mardrömmen förra natten.Gubben skulle på ett cykelevent vid 10-tiden och SMHI hade hotat med skitväder x 10 så jag tänkte mig en innedag. Men som vanligt hade de fel. Det kom några snökorn vid 11-tiden då jag var ute med hundarna men sen var "snöovädret" över. Solen tittade fram och jagade bort molnen. Hade bokat mig på ett spinningpass men bokade av då solen värmde så härligt.
Inte kan man vara inne då solen skiner. Jag har grävt om några rabatter, rensat ogräs och planerat för sommaren. Herregud, så det växer! Och mina omskolade småplantor har rotat sig och trivs i köksfönstret. Kanske för att de har fått vara ifred från vår grävmaskin Syrran...Hon trivs alldeles utmärkt med sitt eget fönster där hon kollar fjäderkotletterna eller bara ligger och solar sig. Och mitt folieprojekt verkar ha gett resultat för inatt har Skrållan inte kissat på fel ställe. Nu inleder vi fas2 och försöker få henne att förstå att hon ENDAST skall kissa i någon av lådorna även om lillkluttan stör henne ibland. Håller tummarna!
Här var det rensat!

Blir chili och basilika i frysen i år också.

Titta så skönt jag har det!
Lady Gagas toa...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar