Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

torsdag 17 oktober 2013

Ny titel? Näää, inte vad jag vet....

Kärt barn har många namn, sägs det. Men jag är nöjd med mitt dopnamn ja....



Aldrig under mina snart 17 år på jobbet, har jag blivit kallad för nåt annat än det jag heter. Inte ens kärring, inte så jag hört det i alla fall. Det kändes väldigt ovant att helt plötsligt ha ytterligare en titel....För mig är Hora en benämning, yrkestitel för vissa,  på en person som utför sexuella tjänster mot betalning. Hm....Känns absolut inte som personen som skrev detta känner den pryda bibliotekarien på sin skola. Hon som inte ens våga sola toppless. 
Nåja, jag gör ingen stor sak av detta, känner mig inte så värst kränkt, utan har mer en känsla av att vi har lite bråttom att lära dessa ungar hur man INTE skall göra vid motgång. För ja, jag är ganska säker på vilka som gav mig mitt andranamn.
Nu har jag lagt detta bakom mig och lagat ärtsoppa. Jajamensan! Blötlagda igår för att kokas idag. Skall aldrig mer köpa detta märke på ärtor dock. De mest ojämnt torkade ärtor ever! 
Nåja, soppan gick att äta, smaken var ok, men vissa ärtor var sönderkokta och vissa aningen hårda. 
Sen har jag hunnit slänga ihop en kjol också. Ibland får jag till det. Som ikväll. Det tog inte mer än drygt en timme så var kjolen färdig. Ett hastverk, eller så är jag attans flink. Tror mest på det första...


Ser inte så mycket ut på bilden, men det är ett attans snyggt mönster på tyget, se. Har en top sen förut.


I morgon skall jag göra mig fredagsfin med hjälp av dessa. Till hjälp åker mina hundtandsmönstrade favvistights från House of Lola på. 

Åhhh, jag glömde att säga, jag har bokat popspinning i morgon!! Har bestämt mig för att hinna i tid!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar