Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

onsdag 23 oktober 2013

Skaparlust

Sådär ja, då var det dags för en period med ledinflammation igen. Det var så längesen att jag faktiskt glömt att jag hade den här dreten Ehler Danlos syndrom. Men bara att tugga i sig och gilla läget. Ta det lite lugnare, eller MYCKET lugnare men ändå inte FÖR lugnt, om ni förstår.
Så det blev att boka av Liftmix intervallpasset. Trist, som f-n eftersom det hör till mina favvispass, men då jag inte kan gå, hålla i, eller röra mig obehindrat så har jag inget där att göra.

Tänk om, tänk rätt, helt enkelt.

Så jag tog tag i mitt projekt "Ljuslyktorna" istället. Jag köpte ju ett dekoupageset, som ni kanske minns, för att komma igång med mitt skapande igen. Förr i tiden både målade, tecknade och sydde jag hej vilt, hela tiden, men på senare år har det varit klent med skapande. Lite gardiner, nån trasa, men inte alls i den utsträckningen som förr. Då jäklar sprutade det grejer ur händerna på mig!

Nu har jag skapat en ljuslykta! Det skall bli fler, men då måste jag plocka fler löv. Jag plockade löv för ett tag sen och lade dem att torka...Det visade sig ju vara helt knas. De skall ju såklart vara fuktiga så att de är följsamma!


Här ligger de på tork. Gubben trodde det var chips flera gånger...

Är riktigt nöjd med lyktan! Det fula IKEA glaset
fick en ny outfit.
Lite kletigt och knåpigt, men jag blev riktigt nöjd. Det skall bli några till innan lörda´n då de skall förgylla mitt festliga middagsbord. Menyn är i stort sett färdig. Har väl aldrig hänt förut.
Får tacka bästaste Petra för mitt nya intresse, att laga mat efter recept! Fortfarande återfaller jag till att ändra lite då och då, men det avtar alltmer. Snart är jag nog en fulländad receptföljare!

Har också en trasa att tråckla ihop uppe i syrummet. Den skall jag nog försöka färdigställa i morgon. För nån träning blir det ju inte då heller...suck....




2 kommentarer:

  1. Pysslar värre än värst Du ....men håller med Gubben jag ...trodde också det var chips först.... fint blir det också....recept vad är det ...Vi får se om du överlever morgondagen...Har heller inget recept...Lycka till med pysslandet och morgondagen ...hehehe// Catarina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det står kålpudding på menyn, va? Å oliver te dä...Jösses, jag kommer antagligen äta ihjäl mig i så fall!
      Vi ses i underjorden!
      Kramis Anja

      Radera