Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

lördag 31 augusti 2013

Skitprat är till för människor med fattigt liv

Tänk så olika livet kan gestalta sig för oss ibland. Jag har haft en vän som jag litade på till l10 %. Men i en grisblink så ändrade sig detta. Jag vet faktiskt inte varför det blev så. Men vi synkar inte nåt vidare längre och nu pratar hon skit om mig nåt otroligt. Det stör mig. Jag kan fortfarande inte förstå varför, men jag lägger den bördan på henne, för det är en hon, som ni tidigare märkt.
För mig är en vän en sån som lyssnar, tar emot, ger respons, men också ger kritik,både negativ och positiv, då det behövs, men ändå på ett bra sätt. Det måste man ju få göra. Men att lägga sig i mitt sätt att välja hur jag lever och vilka jag väljer att umgås med, det äger ingen annan rätt att bestämma!
Jag är så himla besviken och faktiskt överraskad över att vuxna människor kan bete sig som då man var i tonåren. Då är ju skitprat det enda viktiga i en värld av okunskap och för den delen, brist på empati. Det har ju inte riktigt fastnat i tonåren. Men vid 50-årsstrecket....Ja, då kan man begära mera av människor.
Jag är just nu mycket besviken på denna person som sprider falska rykten om mig...om det beror på egna problem, eller att hon faktiskt vill göra mig illa.
Men det kan jag inte tro, för så naiv är jag, trots allt. Under kvällen har jag fått fyra nya meddelanden i mailboxen på fb där hon omväxlande spyr galla över mig för att i nästa mening säga att hon tycker jättemycket om mig för att i nästa sekund säga att hon förstår varför en massa människor tycker illa om mig...
Jag trodde väl aldrig i min vildaste fantasi, att detta skulle hända mig. Sånt här händer ju bara andra....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar