Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

fredag 30 november 2012

!:a advent, nästan...

Ja, så var det helg igen, men inte vilken helg som helst utan 1:a advent. Fast enligt min konservative make är det först på söndag som man skall fira 1:a advent. Nu har jag bestämt att det skall fejas på FREDAG så därför har vi gjort detta! Julgardiner, julstjärnor och julljusstakar är på plats. Resten kommer på plats i morgon.Middagen är försenad hur mycket som helst men det får man ta. I morgon kommer tomtarna och ljuslyktorna på plats och då är det jävlar i mig ADVENT! Tyvärr fick jag avboka mitt spinningpass idag. Hann helt enkelt inte packa väskan i morse...Skit också, hade verkligen velat köra men ibland skiter det sig. Synd som tusan för Petras popspinning regerar! 
En reflektion vid julgardinuppsättning. Vår lilla Syster Yster, sedemera Syrran, kom ju till oss vid denna tid förra året, och röjde järnet i dessa nyinköpta gardiner! Ett helt år har hon varit i detta hus och inget är sig likt! Då menar jag positivt, såklart...fast om Skrållan får säga sitt så...Inget är sig likt sen hon kom men det skulle vi inte velat vara utan. Trevlig advent på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar