Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

torsdag 29 november 2012

Halleluja...för träning, alltså!!

Har haft två dagars träningsvila. I måndags var jag och Gubben på Intervallspinning med Johanna som instruktör. Jag har inte kört det passet på länge. Det har inte funkat eftersom jag har kört powerstep på söndagarna under hela hösten och Gubben har kört mtb. Därför har vi tagit corebollpasset på måndagar istället. Om vi fått plats alltså...Det gäller att vara snabb. Sen har jag inte trott att jag skulle klara 75 minuter intervall med Johanna. Man blir ju inte yngre..Då hon drog igång så fick nästan hjärtslag, fast jag visste att det skulle bli stuprus. Jag kände nästan att jag blev förbannad på henne! Herregud, människa, vad gör du? Men så började kroppen svara...och sen var det bara att köra på ...och sen öka! Gud, så kul det var! Dessutom så gick Johanna omkring i salen och kollade oss, och då hon kom till mig så sa hon: Du är så snygg Anja, då du kommer på mitt pass efter ett halvår, sitter längst fram, och bara KÖÖÖR så det ryker!! Värmde det eller värmde det? Goa Johanna!!
Sen blev det träningsvila i två da´r.
Idag fick jag med mig Gubben på powerstep och jädrar så kul det var!! Livet leker!! I morgon är det popspinning med Petra! Yes!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar