Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

söndag 11 november 2012

Mjölksyra!!

Jag har nyss kommit hem från värsta bästa powersteppasset! Herregud, så slut jag är! Och nöjd med mig själv som faktiskt klarade det. På gränsen till mjölksyrechock för kroppen. Det var längesen så varför inte skrämma upp den gamla benhögen ibland! Tänk att en inspirerande och duktig instruktör och bra musik kan göra att man kan pressa sig så otroligt! Nu är jag mör som en lammstek och skall snart lägga mig i soffan och läsa ut den jättespännande boken "Eld". Andra boken om De utvalda som börjar andra året på gymnasiet i Engelsfors. En kollega är också helt såld på denna serie och väntar på att jag skall lämna Eld till henne PRONTO! Och på mitt kontor ligger också "Sandmannen", Lars Keplers nya kriminalroman som jag läst ett kapitel ur och bara MÅSTE läsa färdigt snarast.
I förmiddags blev jag äntligen färdig med kuddarna till TV-soffan. Tyget räckte till en duk också. Bilderna får ni vänta på för min skitdator tar inte emot bilderna med blåtanden.
Idag har Vaskiplutten fått gå ett litet blodspår i skogen. Han är ju fortfarande jättehalt, men i skogen går det lite bättre, dels för att underlaget är mjukt, dels gör den kuperade terrängen att han inte kan rusa på som han annars gör. Stackar´n, han har inte fått jobba nåt sen i somras, eller ens gått en långpromenad. I morgon har jag en telefontid med veterinären. Nu skall jag begära att de behandlar honom där. Vi har värmebehandlat och masserat honom tre gånger om dagen i tre veckor plus att han fått medicin i flera omgångar. Men så snart kuren är slut börjar han halta som en tok. Dessutom är han grinig och stressad. Specialisten som Gubben träffade sa att skadan går att operera. Vi får se vad vetten säger imöra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar