Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

torsdag 23 maj 2013

Förändring

Idag fick jag värsta chocken då jag kom till jobbet! En av mina medarbetare berättade att hon skulle sluta och gå i pension! Meeen, sa jag, fåraktigt, det kan du väl inte! Men så förklarade hon och då håller jag med henne, fast jag tyckte så här; gå i pension men gör det med en positiv inställning, var mitt råd till henne. Vet inte om det gick fram, men kanske det landar lite senare. Ja, det kommer bli många förändringar, och det är väl orsak till en del huvudbry. Själv är jag full av tillförsikt. Men jag tycker det är synd att inte alla är vid gott mod. Jag tycker så hemskt mycket om mina medarbetare, men kan inte alltid hålla med dem om allt, eftersom vi har så olika roller. Det jag kan göra är att försöka underlätta för dem på olika sätt. Jag avskyr verkligen då det bildas olika "läger" i en personal. Jag vill att alla skall samarbeta och han en bra kommunikation för det förenar och gör att inga onödiga missförstånd uppstår. Jag har haft ett stressigt, jobbigt, men alldeles fantastiskt år och det har jag min chef att tacka för. Hon gav mig förtroendet att jobba närmare lärarstaben och det har gjort mig mycket starkare.
Annars går väl livet sin gilla gång. Måndag-fredag, liksom....Men snart är det min FAVORITÅRSTID och jag skiter fullständigt i om det regnar eller är 35 grader i skuggan, bara det är S O M M A R!!!
Idag har jag kört powerstep för Frida. Hon var snabb med att berätta om att växterna som jag gett henne minsann var i jorden, nästan alla. Ungefär som att om hon missköter dem så kommer jag och hämtar dem, ha ha! Nädå, jag vet att Frida tar väl hand om mina telningar. Hon är ett proffs på hus och hem, så det så! 
Trist är att jag får så jäkla ont under röven(ja, jag vet det låter pinsamt) men min trasiga hamstringsmuskel plågar mig nåt oerhört! Måste nog söka hjälp...Fast å andra sidan så har jag gått igenom värsta utredningen för några år sen och inte hjälpte det. Gick på ultraljudsbehandling, stretchade till förbannelse, men min kropp är ju från början överrörlig så...ja, ni fattar ni som brukar träna. Operation är ju inget de satsar på en gammal kärring som mig(tycker lite synd om mig själv just nu ...) Möjligtvis om jag platsar i Paralympics...Nä,f-n heller jag gör, de är ju jätteduktiga!!! Nä, jag får fortsätter harva på som vanligt, jag. Jag är fortfarande mycket starkare i mage och rygg än min käre make och det får räcka som morot, he he! 
Oj, jag glömde en sak!!! Kolla bara!!!

Tullisarna är på gång! I Love It!!!


2 kommentarer:

  1. Helt fantastiskt ......och dina skinkor är i frysen ...Hallelulja

    SvaraRadera
  2. Visst är livet härligt! Fast inte för alla, det är väl synd...
    Jag vill att alla skall var som en enda stor familj....Vilken diagnos har jag, tro?
    Tänk att du måste vägleda mig hela tiden...?Jag har i alla fall mejlat Anna att vi har vunnit högsta vinsten! Ja, att få henne som rektor, alltså. Så nu är vi tre som har grattat henne! Vi håller ihop, vi rebeller, eller hur?
    En massa kramisar Anja

    SvaraRadera