Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

måndag 31 december 2012

Summering...äh, skiter i den!

Så här vid årets slut är det väl meningen att man skall summera. Men jag tror jag struntar i det. Det räcker ju gott att om man är nyfiken, gå tillbaka i bloggen och kolla lite. Det är ju liksom det den är bra till. För det mesta brukar ju ungefär samma saker hända varje år, mer eller mindre, det brukar märkas då man sitter där och försöker värka fram vad som hänt under året som gått. Så jag håller mig till nutiden och väntar på att Gubben och jag sätter oss till bords och äter vår Nyårsmiddag, skålar in det nya året...och somnar i soffan... -same procedure as every year!

GOTT NYTT ÅR mina vänner och glöm bort allt vad smällare är, Här kommer en smällpöss från mig istället!!!
PÖSS PÅ ER!!!!







2 kommentarer:

  1. Thank you Honey ♥ No smällare här...Gôtt Nytt te er =)

    SvaraRadera
  2. Detsamma Nina! Vi ses nästa år...närmare bestämt på torsdag. Men fredag är jag ledig! Herregud, måste ju vila efter en hel dags jobb. Mjukstarta, lixom!

    SvaraRadera