Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

måndag 4 februari 2013

Influensa, ogillas!

Min Gubbe är sjuk...på riktigt! Han har legat i fosterställning sen i lördags. Huvudet har sprängvärkt och så har han frusit så han skakat under flera filtar. Så blev han lite bättre i går kväll, fick i sig lite mat. Men under kvällen började han frysa igen och i natt funderade jag på om jag skulle ringa ambulans! Han var kokhet och man kunde nästan höra hans pulsslag. I morse var sängen sjöblöt av svett så det var bara att riva ur alla sängkläder och köra en tvättmaskin innan jobbet. Han gick upp en sväng men så sa han; Fan, så ont i magen jag har! Sen dess har han legat med illamående också. Ibland vore hälften nog...Jag undrar om det snart är min tur. Hoppas inte, faktiskt!
Men min vad är jättebra efter alla hundpromenader i helgen. Har knappt gjort nåt annat än promenerat. Vädret var ju så fantastiskt vackert så det var en ren fröjd att vara ute i flera timmar.
Och i morgon har jag tänkt gå på core boll, fast det är en hemlis! Sjukgymnasten sa ju att jag kunde börja träna om tre veckor, men det gällde ju konditionspass...tror jag...eller är jag alldeles säker på faktiskt, då jag tänker efter....eller inte. I vilket fall som helst så skall jag vara JÄTTEFÖRSIKTIG för jag vill ju såklart inte dra upp skadan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar