Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

onsdag 13 februari 2013

Jag - den oärlige mobilägaren

Här går man omkring och pöser och tror man är ärligheten själv, så visar det sig att jag minsann inte gör rätt för mig! I brevlådan låg idag ett otäckt småmönstrat lila brev märkt med Telia AB.

Uhhh, vik hädan otäcka brev!!!
Ser ut som en påminnelse, det måste vara fel, tänkte jag. Var helt säker på att jag betalt min mobilräkning. 
Jag gick efter bankdosan och loggade in på banken. Betalda fakturor, hm...E-fakturor, hm....Men där har jag ju betalt till Telia 20130128, men få se nu...Summan stämmer inte, 476:- men påminnelsen är ju på 382:-, hm...Så märkte jag att jag kryssat i nästa mobilfaktura, de skickar ju två åt gången med olika datum av nån anledning. Jag har alltså betalt men inte den rätta summan utan för mycket till på köpet, men ändå får jag anmaningen: För att undvika att fordran överlämnas till inkasso eller berörda abonnemang stängs måste beloppet komma oss tillhanda senast ovan angivna datum. 
Men jag har ju betalt för mycket, inte skitit i att betala! Smidighet inför sina kunder tillönskas Telia! Kan de inte dra 382:- från den summa jag betalt och sen meddela mig vad de gjort bara?
Om jag nu inte betalar innan den 20:de, stänger de då av mitt abonnemang? Men jag har ju betalt perioden efter, ehhh...
Men nu låter jag inte detta tynga mig nämnvärt, jag drar bara en stor suck...Och går vidare.

På hunddagis har en ny liten goding börjat. Snart kommer jag att bli en bov på riktigt, en kidnappare helt enkelt, för denna lilla gnutt är så gullig att man nästan döööör!


Får jag presentera: Bullen!!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar