Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

måndag 18 februari 2013

Vådan av att skriva utan glasögon på

Jag brukar kolla fb på morgonen innan jag åker till jobbet. I morse hade jag en kommentar till min blogg som jag svarade på. Jag skrev; Kul att du tittade in, m.m. Då jag kom hem loggade jag in och såg att jag hade fått 10 aviseringar, en av dessa var från min bloggläsare. Och genast då jag får upp sidan ser jag vad jag skrivit!!! Jag vek mig dubbel av skratt, för jag hade inte skrivit KUL att du tittade in....Hur många som sett min felskrivning idag vete tusan, men en rolig stund har de säkert haft! Ha ha ha! 

Jag har tagit tag i mitt tavelprojekt idag. Inte alls nöjd. Nähä då, blev inte alls bra, så det blir att göra om, göra rätt. Svarta ramar blev dretstyggt, och nu funderar jag på klickramar men behålla färgen på alla passpartout. Vår vägg är en riktig utmaning, må jag säga, men jag ger inte upp. Till slut skall det bli bra. De svarta ramarna kan jag ha nån annan stans.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar