Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

söndag 20 januari 2013

Huset fullt!

Då var då flocken utökad med en medlem. Det var väl inte vad vi hade tänkt oss, och mitt hår har blivit grått av allt grubbleri(som tur är finns det hårfärg), men nu är hon här, och vi skall göra livet så lugnt som möjligt för henne, och allt har dessutom gått över förväntan. Det enda hon gjort är att käfta efter Vaski, men sen har allt gått bra. Klinga och hon försökte börja busa direkt, men det får vänta några dar tills allt har lugnat sig. Hon skall skolas in på dagis, det oroar mig en aning...och så skall Vaski opereras och hur konvalescenten kommer att bli vet jag inte. I värsta fall får jag ta semester några da´r. Fast det har jag inte tid till egentligen. Att jag är en människa som kan oroa mig för allt och lite till, har nog de flesta märkt för länge se´n.
Syrran sitter på sin vanliga plats. Att det
kommit en till lappis till oss bekymrar
henne inte det minsta. Hon klippte till
Lummi på nosen så var det klart!
 Men vilken härlig helg det varit! Trots mitt vinterhat så får jag erkänna att vädret varit fantastiskt. Jag har gått långpromenader med hundarna och sen suttit vid braskaminen och värmt mig då jag kommit in. Lugnt och skönt. Gubben har åkt skidor både lördag och söndag och även hunnit spåra med Klinga. Alla nöjda! 
Vårt nya liv efter julhelgerna innebär ett minimum av alkohol och skitmat, och det har gjort underverk för kropp och själ! Träningen går mycket lättare redan nu, kroppen känns inte så trögstartad som förr, och återhämtningen går snabbare.
Därför är det ju synd att man inte får plats på passen på träningsmeckat...Hoppas att de får ordning på bokningsreglerna så alla kan få en chans! Jag tror personligen att många bokar de tillåtna tre passen och sen väljer och vrakar för att avboka de två ratade i sista stund. Skittrist! Det räcker väl om man har ETT val på appen. Vill man köra fler pass så får man ringa repan. Det tror jag inte nån gör om man inte är seriös. 
Nu hann jag i alla fall boka intervallspinningen i morgon. Jag satt och väntade ut klockan och prick 18.15 bokade jag mig och Gubben!! Imöra kommer jag också, Johanna!! 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar