Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

lördag 19 januari 2013

Inför morgondagen

Försöker ladda batterierna inför morgondagen. Det är inte så lätt eftersom jag vaknade med huvudvärk i morse och den håller fortfarande i sig. Jag skulle ju faktiskt vilja vara på topp då lilla tillskottet i flocken kommer i morgon. Hon behöver ha en husse och matte som är pigga och alerta så hon får den uppskattning, förståelse och träning hon förtjänar. Ja, ja, det blir nog bra, hoppas jag, men kan inte sticka under stol med att jag oroar mig för Skrållan, som kissar bredvid lådan igen...Och varför fattar jag inte, men det kan ha att göra med att Syrran ibland hoppar fram som gubben i lådan då Skrållan just gått in i kattlådan, såklart hoppar Skrållan högt och går sedan ut ur lådan igen.
Skall snart ta en tur med Vaski, som idag haltar riktigt ordentligt. Igår däremot, gick han nästan som vanligt. Jag längtar verkligen till tisdag, då han skall opereras. Sen blir det väl nån form av rehab, simträning förhoppningsvis. Nu ligger han och suckar under vardagsrumsbordet eftersom husse och Klinga just åkt iväg på skogsäventyr.
Nån träning har det inte blivit för mig idag heller. Som vanligt var alla intressanta pass fullbelagda då jag loggade in. Dret! Och i morgon hinner jag ju inte då vi skall till Arvika och hämta lilla yrvädret. Ibland blir jag riktigt ledsen över att jag inte kan springa längre, det skulle ju vara perfekt vid såna här tillfällen! Men tyvärr så går det inte hur gärna jag än vill.
Har i alla fall satt en deg. Alltid något. Grovt rågbröd är det tänkt. Brasan är tänd sedan länge och nu börjar det skymma. Dags för vovveprommis!
Här är hon, lappjäntan!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar