Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

fredag 18 januari 2013

Smarta tipset!

Jag fick ett sånt attans bra tips av en arbetskamrat idag! Vi pratade om att renovera sitt hem, att glasa in balkonger och altaner och lite annat. Så sa hon; Då vi hade huset så glasade vi in verandan och hade veden där så vi skulle slippa springa ut och hämta ved då det var kallt. Men gud, varför har inte VI gjort det, utbrast jag!! Vi lagrar ju veden i carporten och måste då klämma oss mellan bilen och väggen då vi hämtar ved. Och så måste vi klä på sig massor, det är för tufft att hämta ved i bara skjortärmarna på vintern!
Sagt och gjort. Visste inte hur fort jag skulle komma hem så jag kunde flytta veden, ja, inte all ved, men några kassar och så får vi fylla på eftersom. Jädrar, så nöjd jag är! Nu tar det bara en halv minut att hämta ved och dessutom i bara strumplästen! Nu skall det bli kul att höra vad Gubben säger, han har inte kommit hem än eftersom han har åtagit sig att helghandla.
Som vanligt fick jag ingen plats på popspinningen idag så därför var jag hemma jättetidigt och fann att jag hade hur mycket tid som helst. Jag har förutom vedflyttningen, tänt en brasa, städat, tvättat några maskiner, plockat lite och satt nya värmeljus i alla ljusgrottor. Djuren har fått mat och sover, jag har stickat på en tröja och nu har jag snart skrivit ett blogginlägg. 



Det blev bara fyra kassar för mina händer började värka av kylan trots tjocka vantar.
Men vi fyller på fler i möra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar