Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

onsdag 17 april 2013

Vååååååren!

Minsann om jag inte börjar ana vårens ankomst. Om inte annat för att jag har ont i halsen och nyser...Igår körde jag spinning för Jeff. Jag gillar hans måtto; *Mjölksyra har ingen dött av*. Hans pass är enkelt, inga ruscher, jumps eller så, utan lägg på belastning och KÖÖÖR med en tjurskalles envishet. Sen är det kul med en manlig instruktör som omväxling. Näää, tänk nu inte att jag börjar bli tänd på manlig ung fägring, usch och fy så fisigt tänkt, ha ha! Nej, men det är skillnad på manliga och kvinnliga  instruktörers pass. Vet inte riktigt vad, kanske att de manliga sällan har några "krångligheter" utan mera; kör på tills du spyr, sen ÖKA...De kvinnliga har mera komplicerade pass, ruscher, jumps, intervaller m.m. Det händer mer och man får vara mer allert i huvudet. Jag älskar att kunna få den variationen av pass! Fast igår var det segt som attan i benen. Kom inte igång men svettades floder. Kvittot kom ju idag med halsont och allmän hängighet. Skulle kört ett kul pass med Karin idag men det kändes inte som det skulle bli värst kul för mig idag med mina sega ben så jag avbokade.
Nä, idag blev det istället en raid på pensionärskuvösen. Skakade mattor och sopade bort allt skräp efter vedförvaringen. Löv och bôs som flugit in genom springor. Kan ni förstå hur de hittar in? Torkat av gasolgrillen och möblerna. Nu skall jag skola om chiliplantorna och tomatplantorna, har jag tänkt. Tyvärr verkar inte timjan(et?) ha tagit sig nåt vidare. Att städa tomten får vänta tills det torkat upp lite mer. 
Inne har jag städat braskaminen. Torkat glaset skinande rent och tömt ut all aska. Då Gubben kommer hem skall han få äran att dammsuga bottenvåningen. 
Åhh, ja visst ja, tre hundar väntar på bajspromenader. Det gnälls nåt alldeles oerhört just nu så det är väl dags!!

2 kommentarer:

  1. Även här är det förkylt och hängigt. Ställt in mina instruktörsklasser och vilar. Tråkigt men nödvändigt. Håller med om att det är kul med både kvinnliga och manliga ledare, vi har både ock här också. Om du har Facebook så kan du söka på sidan TOKA Training Sälen, det är "min" anläggning.

    Krya på dig!

    Kram, C

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har insett att det inte är nån förkylning, utan min satans astmaallergi som gör sig påmind igen. Ibland är det bara svårt att veta vad man som dragit igång det. Men jag har aningar om att min arbetsplats är boven. Snart skall den helrenoveras och vi flytta till andra lokaler för 1 år och sen har vi en ny och fräsch skola utan dålig ventilation och mögelsporer. Skall genast gå in och kolla på ditt gym! Så kul att se hur det är på andra ställen än ens eget. Förresten, KMTI-där jag tränar, har både hemsida och fb-sida om du vill kolla. Har tränat på samma gym sen starten, då var det ett litet gym, men det har växt allt eftersom och är nu Karlstads största hälsohus.
      Nä, nu måste jag kolla ditt gym!
      Kram Anja

      Radera