Om mig

Mitt foto
Hammarö, Värmland, Sweden
Här delar jag med mig av glatt och sorgset, ilsket och stôlligt. I sammanhanget deltar ofta min Gubbe. Våra liv kretsar kring våra högt älskade husdjur, trädgården och vår gård med allt vad det innebär av arbete. Sen får ni gissa vilken årstid det är jag hatar mest...

måndag 15 juli 2013

Att träna är livet!

Det var lite trögt att komma igång idag, min andra semestervecka. Suttit vid datorn och surfat, kollat nyheter, facebookat och bloggat. Tog mig tid att blogga på min andra blogg Husetbus och lade in en film, men det blev dret av den. Vet inte varför det inte går att lägga in film där då det går i denna, de är ju i blogspot båda två. Har kollat inställningarna men inte blivit klokare. Tänkte kontakta Blogger och fråga, men då skulle det vara på engelska!!!!! Hjälp, så dålig som jag är att uttrycka mig på engelska lade jag genast ner det projektet. Får strunta i att lägga in filmer där helt enkelt, fast det är synd eftersom det är husdjurens blogg och så mycket kul som de gör vill jag ju visa det för andra. Det knepiga är ju att det gått att lägga in filmer förr...Irriterande men ändå ett i-landsproblem. 
Ja, sen har jag fått kläm på hur jag lägger in egna recept i min kostapp. Det är bra! Det var inte helt logiskt men till slut klurade jag ut det. Kungligt av mig!! 
Men dagens stora händelse är väl ändå att jag kört TVÅ pass på raken! Va f-n, tänkte jag igår då jag bokade, går det så går det. Orkar inte fjutträna mer nu, måste få bita i lite, låta svetten forsa om mig. I och för sig har den ju gjort det då jag grävt i trädgården, men det är inte samma sak. Förresten, så har jag lagt in "trädgårdsarbete" i min kostapp-och träningsapp också. Ja, herreguuuud, vilket tekniskt snille jag ÄR! Men i alla fall, först på schemat var spinning. Det gick hur bra som helst...Nåja, det gjorde ju ont i baklåret...Men det gjorde det ju innan också så, va faan! Det var härligt för hjärta, lungor och själen inte att förglömma. Sen var det dags för core boll. Perfekt förutom en övning som gick halvbra, draken kallas den. Där sket det sig med baklåret. Nöjd å gla skall Anja va! Sen blev det rehabövningar, sådär kul, men viktigt, och som present till mig själv, 15 minuter i den helt fenomenala massagestolen. 
Gôtt, gôttigôttgôtt! Sen mat i magen. Pitabröd med pizzafyllning som blev kvar efter gårdagens pizzabak. Pitabrödet bakade jag ut av resten av pizzadegen. Nu skall det bli en lässtund i bingen innan Johnny Blund kommer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar